Over ons; visie

Het Colofon - boeken, muziek & koffie

Boekhandel Het Colofon is gevestigd in de Bakkerstraat 56, het voormalige pand van Houtbrox en de vroegere Palace-bioscoop. De winkel begon augustus 2014 met zestig oude deuren op schragen. In korte tijd is de winkel uitgegroeid tot een complete boekhandel met een grote collectie nieuwe boeken en een afdeling 2ehands- en voordeelboeken.

Maar Het Colofon is meer. Wij zijn een podium voor kunst en cultuur en een conceptstore: iedereen die iets heeft aan te bieden dat raakvlakken heeft met boeken kan zich binnen Het Colofon manifesteren. Ook al het meubilair in Het Colofon is te koop. Het Colofon is nog altijd in ontwikkeling en is nooit af.

Sinds de zomer is het café ook helemaal in eigen handen: Het Colofon Café. Hier kunt u terecht voor koffie, thee, sapjes, taart en heerlijke lunchgerechten. Allemaal uit eigen keuken en vegetarisch. Op donderdagavond serveren we een speciaal koopavondmenu. 

Voorjaar 2017 is Het Colofon verrijkt met een grote afdeling klassieke muziek, aangestuurd door twee oud medewerkers van Muziekwinkel Bergmann: Lucas Guitink en Peter Vijfvinkel.

Anneke de Feijter en Walter Jansen zijn de ondernemers achter Het Colofon. Zij runnen vanaf 1998 de Velpse boekhandel Jansen & de Feijter. In Het Colofon werken enkele oude rotten van voorheen Selexyz en Polare en diverse jonge honden.
Het enthousiaste team zal u graag adviseren en van dienst zijn.

www.hetcolofon.nl

 

Contact:

De dagelijkse leiding is in handen van Rita Dijkman rita@hetcolofon.nl en Lenie Rasing lenie@hetcolofon.nl.
De afdeling 2e hands en (modern) antiquariaat is in handen van Stefan Weigand en Geri Simons ze zijn bereikbaar via stefan@hetcolofon.nl.
Voor de afdeling muziek: Lucas Guitink & Peter Vijfvinkel muziek@hetcolofon.nl. Alle dagen is een van onze specialisten aanwezig (12.00-17.00 uur).

Verder werken in Het Colofon: Mery Croezen, Liesbeth Jongebloed en onze fantastische ploeg jonge medewerkers Anouschka, Sanne, Zora en Gwynned. 

Het algemene mailadres: info@hetcolofon.nl.

Algehele leiding: Walter Jansen (eigenaar/directeur) 06-51503357 walter@hetcolofon.nl