Koopavonden!

In de maand december is Het Colofon weer open op donderdagavond!
Vanaf aanstaande donderdag 3 december zijn we weer elke donderdagavond (in ieder geval tot en met de kerst) open tot 20.00 uur!
 
Sla je slag en vind de mooiste cadeaus bij ons: boeken, boeken en nog eens boeken maar ook heel veel cd's - vooral klassiek maar ook het nieuwste album van Bruce Springsteen - kalenders, agenda's, spelletjes, puzzels, (vul)pennen, literaire t-shirts en nog veel meer.
 
 
colofonbovenklein

E-Book van de Week

Mitra van Kaweh Modiri is het E-Book van de Week. Van vrijdag 27 november t/m donderdag 3 december is de prijs van het e-book geen €13,99 maar €4,99.

Na de executie van haar dochter Mitra, in 1981 in Iran, is Haleh naar Nederland gevlucht, waar ze zich in de decennia erna heeft opgewerkt tot een gerenommeerde academica. Haar leven wordt ruw verstoord wanneer ze het bericht krijgt dat de vrouw die ze verantwoordelijk houdt voor de dood van haar dochter, in Nederland is. Omdat ze de waarheid wil weten, besluit Haleh contact met haar te zoeken. De vrouw blijkt recent, samen met haar eigen dochter, te zijn gevlucht. Hoe nauwer Haleh betrokken raakt bij hun levens, hoe meer ze heen en weer wordt geslingerd tussen twijfels over de ware identiteit van de vrouw en haar eigen wraakgevoelens.

Mitra is een indringende roman over een leven dat getekend is door een onontkoombaar verleden. Het beklemmende verhaal van een vrouw die vat tracht te krijgen op de onrechtvaardigheid van haar lot en wanhopig probeert terug te halen wat verloren is.

U kunt  Mitra vanaf vrijdag op onze website  bestellen.

 

mitrakleiin

 

Ouderenuurtje

Elke vrijdagochtend van 8:30 tot 9:30

A.s vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur hebben wij ons eerste OUDERENUURTJE. In principe gaan we dat nu elke vrijdagochtend doen.
70 plussers zijn meer dan welkom om veilig te komen neuzen!
 
OUDERENUUR - elke vrijdagochtend van 8:30 tot 9:30 uur.
 
mariusouderenuurtje

Boekenclub

De Arnhemse schrijfster Felicita Vos, heeft in samenwerking met Het Colofon Felicita’s boekenclub opgezet.

Waarom? Omdat ze het heerlijk vindt om jullie me te nemen naar andere oorden, te laten inspireren, ontroeren en meer. Want wat is er nu fijner dan jezelf met een goed boek lekker in een hoekje te nestelen en je te laten betoveren en verwonderen  door in de huid van  verschillende personages te kruipen. Lezen verbindt je met andere zienswijzen, geeft je inzicht, ontspanning, maar ook inspiratie en kracht. Lezen is een feest!

Samen met Boekhandel Het Colofon kiest Felicita boeken die ze in eerste instantie via instagram, onder andere ook interactief, met de volgers van haar boekenclub in korte filmpjes bespreekt. Ze is geïnteresseerd in jullie mening en volgers van de boekenclub kunnen zowel met Felicita als met elkaar over de boeken in discussie gaan. Later dit jaar willen we, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19, of digitaal een bijeenkomst van Felicita’s boekenclub organiseren of in de Boekhandel.

Je kunt Felicita’s boekenclub volgen op: https://www.instagram.com/felicitasboekenclub/

Voor de maand oktober staat de nieuwe roman van Mario Vargas Llosa Bittere tijden op het programma. 

voscluboktober

Rustig winkelen

Afstand houden is in onze heerlijk ruime winkel geen enkel probleem. We vragen u om een winkelmandje te gebruiken zodat we het aantal mensen in de winkel in de gaten kunnen houden. In de praktijk blijkt dat het 's ochtends en aan het einde van de middag het rustigst is. Dus als u veilig wilt winkelen, kom dan aan het begin van de ochtend of aan het einde van de middag.

Vanaf 16 oktober gaan wij bovendien elke vrijdag een uur eerder open (om 8:30 in plaats van om 9:30) zodat ook ouderen rustig kunnen komen winkelen. 

Mocht u om welke reden dan ook toch niet naar de winkel kunnen komen dan bezorgen we binnen Arnhem de boeken en cd's  - met een fietskoerier -  bij u thuis. Woont u verder weg, dan kunnen we de boeken en cd's opsturen.

 

bamboebak2

Het Colofon Café

Ons café is helaas tijdelijk gesloten vanaf donderdag 15 oktober; wel kunt u van maandag t/m zaterdag koffie, soep, taart e.a. afhalen!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Team Het Colofon

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en fairtrade. In onze keuze voor producten speelt dat een belangrijke rol. Zo schenken wij Mex-Ecokoffie van Koffiebranderij Peeze, biologische en milieuvriendelijk verbouwd met een eerlijke prijs voor koffieboeren.

 

De OPENINGSTIJDEN

Maandag 12:00 - 17:00

Dinsdag tot en met Vrijdag  10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:30

temhorsthuisklein