OPRUIMING

Honderden boeken voor half geld
 
Het doet altijd een beetje pijn: al die mooie boeken (van alle afdelingen) voor de helft van de prijs!
Kom snel kijken want OP=OP.
 
opruimingpotlood

Agenda's, kalenders, planners

Op naar 2022!

Je vindt bij ons weer een zeer uitgebreide collectie agenda's - van mini tot maxi van sober tot wild geïllustreerd, scheurkalenders van Peter van Straaten tot culinair, van Fokke & Sukke tot bierkalende. En dan zijn er nog de min of meer gewone week- en maandkalenders, familieplanners, bulletjournals en nog veel meer. Verjaardagskalenders hebben we trouwens ook. 

 agendas800

Lees mee met Felicita's Boekenclub

De Arnhemse schrijfster Felicita Vos, heeft in samenwerking met Het Colofon Felicita’s boekenclub opgezet.

Waarom? Omdat ze het heerlijk vindt om jullie me te nemen naar andere oorden, te laten inspireren, ontroeren en meer. Want wat is er nu fijner dan jezelf met een goed boek lekker in een hoekje te nestelen en je te laten betoveren en verwonderen  door in de huid van  verschillende personages te kruipen. Lezen verbindt je met andere zienswijzen, geeft je inzicht, ontspanning, maar ook inspiratie en kracht. Lezen is een feest!

Samen met Boekhandel Het Colofon kiest Felicita boeken die ze in eerste instantie via instagram, onder andere ook interactief, met de volgers van haar boekenclub in korte filmpjes bespreekt. Ze is geïnteresseerd in jullie mening en volgers van de boekenclub kunnen zowel met Felicita als met elkaar over de boeken in discussie gaan. Later dit jaar willen we, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19, of digitaal een bijeenkomst van Felicita’s boekenclub organiseren of in de Boekhandel.

Je kunt Felicita’s boekenclub volgen op: https://www.instagram.com/felicitasboekenclub/

In december lezen we Het eiland van de verdwenen bomen van Elif Shafak

Hartverscheurende roman over onfortuinlijke geliefden op Cyprus.' Margaret Atwood

'Van het prachtige proza tot het verbluffende verhaal.. Alles aan deze roman is betoverend.' Reese Witherspoon

Cyprus, 1974. Kostas en Defne ontmoeten elkaar heimelijk in de plaatselijke taverne, onder de vijgenboom die door een holte in het dak omhoog groeit. Dat is de enige plek waar zij, een Turkse, en hij, een Griek, elkaar ongezien kunnen treffen. Dan breekt de oorlog uit. Kostas wordt naar een oom in Londen gestuurd, Defne blijft achter.
Tientallen jaren later probeert hun dochter Ada, na de dood van haar moeder, de geheimen van haar familie te ontwarren. Het enige aanknopingspunt dat Ada heeft, is een vijgenboom die in de achtertuin groeit.

In de pers:

'Balsem voor de ziel in beklemmede tijden.' David Mitchell

'Elif Shafak is een unieke en krachtige stem in de wereldliteratuur.' Ian McEwan

.

shafak

 

 

 

Het Colofon Café

Ons petit café geopend op vrijdag en zaterdag.
Vanwege bezettingsperikelen is ons petit café in januari slechts beperkt open.
Openingstijd vrijdag en zaterdag 10:00-17:00 uur.

Vegan feestje?

Op bestelling maken wij ook hele taarten in de smaken monchou, chocolade, red velvet, carrot cake, sinaasappel en citroen-framboos.
Prijs vanaf 30,- euro. Bezorgen in Arnhem en Velp is mogelijk in overleg. Neem voor meer informatie contact op via walter@hetcolofon.nl.

 20211230 154053 190 20211230 121721 190

 20211229 153150 190 20211229 143932 190