Griet op de Beeck

Er zijn nog enkele kaarten voor Griet op de Beeck op zondag 22 september in Het Colofon

Half september verschijnt het nieuwe boek van Griet op de Beeck: Let op mijn woorden. 

Lise weet het niet zo goed, hoe het leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn. 

Let op mijn woorden is een roman over hoe de start van ons bestaan onontkoombaar het vervol bepaalt, zelfs als dat een blinde vlek blijft. Over families die de rangen sluiten. Over morsige liefde en echte connectie. Over de onontkoombaarheid van verlies en het belang van blijven zoeken. Over de angst om te dromen en een diep verlangen naar beter dat misschien wel bestaat voor wie weigert op te geven. Misschien.

Een verhaal dat alles blootlegt, behalve dat wat je verwacht. 

Griet Op de Beeck (1973) is sinds haar gelauwerde debuutroman Vele hemels boven de zevende (2013) niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse letteren. Zij verkocht reeds meer dan 1,5 miljoen boeken. Haar werk wordt verfilmd, bewerkt voor toneel en vertaald in zeven talen. Let op mijn woorden is haar vierde roman. Ook schreef ze de verhalenbundel Gij nu.

Griet op de Beeck, geeft een lezing, signeert en beanwoordt natuurlijk vragen. 

Zondag 22 september - aanvang 15.00 uur - entree €8,-/€10,- (voorverkoop/zaal) - reserveer op tijd!

grietevenementklein