banneropruimingbouquiniste800

START OPRUIMING ZATERDAG 11 JULI!
We beginnen de zomervakantie met een opgeschoonde winkel. Heel veel boeken - romans, kunstboeken, geschiedenis, kinderboeken, psychologie, filosofie - voor de helft van de prijs.

Kom lekker kijken OP = OP. 

COÖPERATIE HET COLOFON UA

De actie loopt door! meer informatie

BOEKWINKEL OPEN!
Het Colofon is weer open (65 klanten max. tegelijk)
Geopend: maandag van 12.00 - 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 t/m 18.00 uur, zaterdag van 9.30 - 17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

GRATIS THUISBEZORGING
Gratis thuisbezorging in heel Arnhem, Velp, Rozendaal en Rheden en Westervoort. Alle boeken en cd's. Buiten de regio berekenen wij verzendkosten.

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl


Inkoop tweedehands

Het Colofon is ook geïnteresseerd in tweedehands boeken. We beschikken over ervaren inkopers en onze interesse is breed: van literatuur tot fantasy en thrillers, van geschiedenis via filosofie en spiritualiteit naar kunst, fotografie en architectuur.

Wij kopen lang niet alles in. Dat hangt af van de vraag, onze voorraad en de staat van het boek. Ook nemen we op dit moment geen studieboeken in. We adviseren om, voordat u langskomt met uw boeken, contact met ons op te nemen.

Bel naar 026 370 3508 of mail naar info@hetcolofon.nl voor meer informatie.

Normaal gesproken kunt u van dinsdag t/m zaterdag tot 11 uur met uw boeken langskomen. Tot 11 uur ’s ochtends kunt u met de auto voor de winkel parkeren, handig als u een wat grotere partij heeft. Voor nog grotere partijen kunnen we eventueel een afspraak aan huis maken.

tweedehands2