E-Book van de Week

Achter je van Lisa Gardner is het E-Book van de Week. Van vrijdag 15 t/m donderdag 21 juni is de prijs van het e-book geen €12,99 maar €4,99. 

Acht jaar geleden vermoordde Sharlahs broer hun beide ouders, om zijn eigen leven en dat van zijn zusje te redden. Sharlah werd geadopteerd door de FBI-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner, en zag haar broer nooit meer terug.

Maar nu worden Pierce en Rainie opgeroepen na een schietpartij in het plaatselijke tankstation, de dader is op de vlucht geslagen. Alles wijst erop dat de broer van Sharlah de dader is, en iedereen vraagt zich af waarom hij opnieuw aan het moorden is geslagen.
Voor de dertienjarige Sharlah is dit dé kans om weer in contact te komen met haar broer, en eindelijk inzicht te krijgen in die zwarte nacht waarin hun beide ouders omkwamen. Maar ze weet ook als geen ander dat het werkelijke gevaar altijd dichterbij is dan je denkt.

'Tot aan de briljante ontknoping wwet Lisa Gardner haar lezer in martelende onzekerheid te houden' - VN Detective & Thrillergids

U kunt Achter je vanaf nu op onze website bestellen. 

gardnerklein