In gesprek met Michael Berg

Zondag 19 november om 14 uur: In gesprek met Michael Berg. Felicita Vos interviewt thrillerauteur Michael Berg. 

Wanneer Lotte hoort dat haar vader is vermoord, vliegt ze halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. De verdachte: haar vier jaar jongere verstandelijk gehandicapte en autistische broer Felix.

Zo begint Broertje, de nieuwe thriller van Gouden Strop winnaar en bestsellerauteur Michael Berg. Met meer dan 300.000 verkochte boeken is Michael Berg de best verkopende Nederlandse mannelijke thrillerauteur. Hij woonde jaren in Frankrijk. Na het overlijden van vrouw keerde hij begin dit jaar terug naar Nederland.

Broertje is zijn 8e boek. Behalve over Felix gaat het boek over Lotte – een cabaretier uit Amsterdam – die wanhopig contact probeert te leggen met haar broer, over de Syrische vluchteling Amin die na een noodlottig oversteek naar Griekenland in de jungle van de illegaliteit belandt en over de Franse inspecteur Fillon die kort voor zijn pensioen staat en de moeilijkste zaak uit zijn carrière moet oplossen. ‘Een fantastisch boek,’ zei journalist en recensent John Vervoort tijdens de presentatie van het boek, ‘de beste Nederlandse thriller van dit jaar.’

Zondag 19 november om 14.00 uur wordt Michael Berg geïnterviewd door collega-auteur Felicita Vos. Een gesprek over Broertje, schrijven en het leven. Na afloop wordt er gesigneerd.

Zondag 19 november – 14.00 uur – vrij entree

interviewmichael berg