boekenweek2021nb

De Boekenweek is voorbij maar de hele maand delen we nog het Boekenweekgeschenk uit (zolang de voorraad strekt).  Dit jaar schreef Hanna Bervoets het Boekenweekgeschenk 'Wat wij zagen'. Je krijgt het cadeau bij minstens €15,- aan Nederlandstalige boeken. Het Boekenweekessay werd geschreven door Roxane van Iperen. Haar essay, 'De genocidefax', is bij ons (nog) verkrijgbaar voor € 3,75. 

Kom langs!

Je kunt weer gewoon komen aanwaaien en lekker rondneuzen - met mondkapje en winkelmandje - en met maximaal 65 mensen in de winkel! Ruimte genoeg in onze winkel. De rustigste momenten zijn nog steeds aan het begin en het einde van de dag, op doordeweekse dagen!

Terras en petit café weer open

Ook het terras en het petit café van Het Colofon Café zijn weer open voor koffie, thee, sapjes, gebak en lunch. De openingstijden zijn voorlopig: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en maandag van 12 tot 17 uur (dinsdag, woensdag en zondag gesloten). 

bamboebaknieuwsbrief

Bestellingen & vragen

Bel of mail ons voor uw vragen en bestelling. We zijn dagelijks bereikbaar van 9.30 tot 18.00 uur, en op zaterdag tot 17:30 uur.

U kunt uw bestelling ook via onze website plaatsen.

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl

Weer winkelen zonder afspraak!

Onze webshop op www.hetcolofon.nl is 24 uur per dag open.

Alle rechten voorbehouden

© Copyright Boekhandel Het Colofon 2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.hetcolofon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Het Colofon.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Het Colofon of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Het Colofon”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Het Colofon voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Het Colofon stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Het Colofon zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.