Kom langs! Winkelen zónder afspraak.....

bamboebaknieuwsbrief

Weer winkelen zonder afspraak!

Je kunt weer gewoon komen aanwaaien en lekker rondneuzen - met mondkapje en winkelmandje - en met maximaal 35 mensen in de winkel! 

Ruimte genoeg in onze winkel. De rustigste momenten zijn nog steeds aan het begin en het einde van de dag, op doordeweekse dagen!

Ook gaat ons terras weer open voor koffie, thee, sapjes, gebak en lunch. De openingstijden zijn voorlopig: van donderdag tot en met maandag van 12.00 tot 17.00 uur. 


Bestellingen & vragen
Plaats uw bestellingen via onze website, per mail of geef uw bestelling telefonisch door!
We zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag tot 17:00 uur.

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl

Onze webshop op www.hetcolofon.nl is 24 uur per dag open.

Alle rechten voorbehouden

© Copyright Boekhandel Het Colofon 2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.hetcolofon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Het Colofon.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Het Colofon of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Het Colofon”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Het Colofon voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Het Colofon stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Het Colofon zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.