Lezing Stichting Aliran - Senang met de Stille Kracht

Lezing
senang2
Datum: 23 februari 19:30 - 20:30

Locatie: Bakkerstraat 56, Arnhem

Op donderdagavond 23 februari hebben wij Ivonne Kreule en Rich Eduard van Stichting Aliran te gast. Ze verzorgen een interactieve lezing rondom het boek Senang met de Stille Kracht en natuurlijk is het na afloop mogelijk om een exemplaar te laten signeren. (Klik hier voor het online inkijkexemplaar.)

Donderdag 23 februari - vrij entree - 19.30-20.30 uur (inloop 19.00 uur), graag aanmelden.

Stichting Aliran is een expertisecentrum voor het versterken van innerlijke kracht. Ze werkt op basis van de tradities en technieken van Javaans immaterieel erfgoed, Indonesisch animisme en energiewerk. Rich Eduard en Ivonne Kreule zijn oprichters en uitvoerend bestuur van Stichting Aliran Tenaga Dalam. 

Meer dan dertig jaar deelt Rich de cultuur van zijn Javaanse voorouders. Met veelzijdige kennis en bevlogenheid past hij zijn ervaring toe in binnen- en buitenland. Dit doet hij als docent in cursussen, workshops en lezingen. Bovendien verzorgt Rich individuele begeleidingstrajecten en geeft hij vorm aan uiteenlopende ceremoniën. Rich brengt de tradities die lang verborgen zijn gebleven op sprekende wijze tot leven en geeft daarmee zelf het voorbeeld van tenaga dalam, innerlijke kracht. 
Ivonne is is auteur van het boek Senang met de Stille Kracht. Binnen de stichting is zij actief als docent en verzorgt zij persoonlijke begeleiding. Met haar achtergrond als vaktherapeut drama zet Ivonne zowel haar creativiteit als haar therapeutische expertise in, om mensen te begeleiden naar meer innerlijke kracht. Zij is drijvende kracht achter de uitgave van producten binnen de stichting. Van haar hand verscheen eerder het orakeldeck 'Kaarten van Stille Kracht'. Binnen het bestuur neemt ze de taken van penningmeester en secretaris op zich en beheert ze de backoffice.

Over het boek
Je op je gemak voelen met de Stille Kracht, kan dat? Auteur Ivonne Kreule bewijst niet alleen dat het mogelijk is, ze geeft met haar boek bovendien vele inspirerende oefeningen waarmee ook jij deze Indonesische wijsheden in je leven kunt integreren. Ze geeft uitleg over 33 van de meest toonaangevende onderwerpen over de Stille Kracht zoals die nog altijd op het eiland Java worden toegepast. Met onder meer meditaties, recepten, ademhalings- en bewegingsoefeningen nodigt ze je uit de technieken van de Stille Kracht in te zetten, om je op allerlei gebieden in het leven meer senang te voelen!

 

 

Telefoon
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 23 februari 19:30 - 20:30