Lezing Hanno Ambaum en Nick van Mierle - Jouw TAO

Lezing
jouw-tao
Datum: 16 februari 19:30 - 20:30

Locatie: Bakkerstraat 56, Arnhem

Op donderdagavond 16 februari vindt bij ons in Het Colofon een lezing plaats rondom het boek Jouw TAO, geschreven door Hanno Ambaum en Nick van Mierle. De auteurs vertellen over hun eigen zoektocht en hoe het boek tot stand is gekomen. In een interactieve dialoog met het publiek nemen ze je mee op reis en hopen je te inspireren om jouw weg te vinden.
 
Over het boek
Iedereen herkent die momenten dat je niet weet hoe je  de volgende  stap zet in je leven. Je loopt vast op je werk, op school of thuis en het lukt je niet om dit te doorbreken. Iets houdt je tegen. Hoe kom je dan weer uit bij je eigen kracht? Met Jouw TAO leer je om op je eigen manier in beweging te komen en te ontdekken waar je talenten het beste tot zijn recht komen. Je krijgt handvatten om je eigen weg in het leven te vinden en te groeien tot degene die jij wilt zijn.
Jouw TAO bestaat uit drie elementen: Talent, authenticiteit en omgeving. In dit boek ontdek je hoe deze drie elementen een rol spelen in jouw leven. Je leert hoe je richting geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook hoe je bij kunt dragen aan de ontwikkeling van een ander.
 
Donderdag 16 februari 2022
19.30 - 20.30 uur (inloop 19.00 uur)
Vrij entree, graag aanmelden

 

Telefoon
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 16 februari 19:30 - 20:30