Kunst voor Oekraïne

Expositie
Kopie_van_Kunst_voor_Oekraïne_1
Datum: 16 december - 28 februari

Locatie: Bakkerstraat 56, Arnhem

Kunst voor Oekraïne - inzameling voor het Rode Kruis

Boekhandel Het Colofon en coöperatie Het Colofon UA zullen de komende weken kunstwerken inzamelen en verkopen om hulp te bieden aan de vele Oekraïners wier leven sinds februari 2022 op de kop staat.

Velen mensen, waaronder veel kinderen, zijn gevlucht voor het geweld en hebben alles moeten achterlaten. Miljoenen mensen hebben geen huis meer en zitten in de kou deze winter. Voor ons de reden om deze kunstinzameling en -verkoop op te zetten en zo enige hulp te bieden. De gehele opbrengst van deze inzamelingsactie gaat naar het Rode Kruis.

Doneer een werk
Heeft u een kunstwerk aan de muur hangen of op zolder staan dat u zou willen doneren voor dit goede doel, dan kunt u dit werk afgeven bij Boekhandel Het Colofon. Dit kan de gehele maand januari. U bepaalt zelf wat de minimale opbrengst van het werk moet zijn. 
We vragen u om achterop het kunstwerk een briefje te plakken met daarop:

  • uw naam, telefoonnummer en e-mailadres;
  • het minimale verkoopbedrag. 

Als het door u aangeboden werk niet verkocht wordt, vragen wij u na afloop om het weer op te komen halen.

Kunst kopen
Natuurlijk kunt u ook steunen door een van de aangeboden kunstwerken te kopen. Dit kan vanaf donderdag 12 januari. Het gehele bedrag dat u betaalt, maken wij over naar het Rode Kruis.

Meer informatie en contact
Heeft u aanvullende vragen, wilt u overleggen of de actie op een andere manier ondersteunen? Neem dan per mail contact op met Walter Jansen of Roelke Aalderink, of bel tijdens winkeluren naar 026-3703508.

We zien u graag binnenkort in Het Colofon.

Zie bijgaand filmpje, gemaakt door Carmen en Annika, twee studenten journalistiek.

Filmpje op Facebook.

 

 

Alle datums


  • Van 16 december tot 28 februari