Jaap Robben over nieuwe roman 'Schemerleven'

Interview & signeren
Jaap_Robben_RV_c_Stephan_Vanfleteren_site
Datum: 24 september 14:30 - 15:30

Locatie: Bakkerstraat 56, Arnhem

Op 7 september verscheen Schemerleven, de nieuwe roman van Jaap Robben. We zijn zeer verheugd dat Robben op zaterdagmiddag 24 september bij ons in de winkel is voor een interview en signeersessie. Doe jezelf een groot plezier en kom de 24e naar Jaap Robben luisteren, maar vooral: lees zijn nieuwe boek. Wij zijn fan!

Over Schemerleven
Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Zij zullen een liefde beleven die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf. Tot Frieda op 81-jarige leeftijd plotseling weer alleen is. En het verzwegen verdriet zich onontkoombaar aan haar opdringt. Pas dan durft ze op zoek te gaan naar wat ze is verloren.

Jaap Robben (1984) schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Hij veroverde met zijn romandebuut Birk boekhandel, lezer en recensent. Zomervacht haalde de longlist International Booker Prize 2021 en oogstte ook buiten de Nederlandse taalgrenzen veel lof. Robbens romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen.

Aanmelden
Het interview is vrij toegankelijk, wel graag vooraf aanmelden door een mail te sturen

Auteursportret: © Stephan Vanfleteren

vvh9789044546194

 

Telefoon
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 24 september 14:30 - 15:30