Bliksembezoek Margôt Ros en Jeroen Kleijne

Signeren
AP_Margôt_Ros_en_Jeroen_Kleijne_2
Datum: 26 augustus 16:00 - 17:00

Locatie: Bakkerstraat 56, Arnhem  |  Plaats: ARNHEM

Vrijdagmiddag 26 augustus signeren Margôt Ros en Jeroen Kleijne hun roman Zeg maar Agaath in Het Colofon. De auteurs komen aanwaaien rond 16.00 uur - ze zijn op tour door heel Nederland - en zijn tot ongeveer 17.00 uur in de winkel. Er is gelegenheid om een exemplaar van het boek te laten signeren en een praatje te maken met de auteurs. Dus kom vooral langs als je nog een mooi en luchtig vakantieboek (met flink wat humor) zoekt. 

Over het boek 
Na het overlijden van haar man besluit Agaath (78) haar villa in Amsterdam-Zuid te ontruimen, onder toeziend oog van kaketoe De Generaal. Dankzij een advertentie in de supermarkt krijgt ze hulp van vakkenvuller Karim (18), die nog geen idee heeft wat hij wil met zijn leven. Samen slaan ze nieuwe wegen in. Hij laat haar kennismaken met hiphop, zij leert hem Arabisch. Dan stuit Karim op een stapel oude liefdesbrieven. Wie is die mysterieuze man die Agaath zo aanbad? En kan Karim haar helpen haar grote liefde op te sporen?

Over de auteurs 
Actrice Margôt Ros (Toren C) en journalist Jeroen Kleijne vormen sinds enkele jaren een schrijversduo. Hun eerste boek was Hersenschorsing (2020), over de ingrijpende gevolgen van Ros’ hersenschudding.

9789038810829 1

 

Telefoon
E-mail
info@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
ARNHEM

 

Alle datums


  • 26 augustus 16:00 - 17:00