UITGESTELD Podium-Concert "FADOpelos2"

concert
FADOpelos2
Datum: 21 oktober 20:00 - 21:00

Locatie: Het Colofon  |  Plaats: Arnhem, Nederland

UITGESTELD  :  Dit concert is wegens de aanvullende Corona maatregelen van 13 oktober 2020 UITGESTELD en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

 

Dit concert zal plaatsvinden van 20.00 u. – 21.00 u. (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.  

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).

Aanvang concert: 20.00 u.

Voorafgaand aan het concert draait de Nijmeegse DJ Ralph Could Be een selectie van zijn favoriete Fado-platen. Ralph is in Arnhem, Nijmegen en ver daar buiten bekend om zijn DJ-sets waarin hij muziek uit alle hoeken van de wereld draait. Wat niet iedereen weet is dat Ralph ook een fervent liefhebber van het levenslied is, en zo ook van het Portugese levenslied!


- WINNAARS "WE WANT MORE" -

Voor een impressie van FADOpelos2 klikt u  HIER: FADOpelos-2 YouTube

Met hun deelname aan de SBS6 TV-hit "We Want More" in de zomermaanden van 2020 weet FADOpelos2 menig muziekliefhebber diep te ontroeren. FADOpelos2 brengt Portugese Fado op een zeer intieme manier: zang en gitaar! In juli 2019 brachten ze hun eerste EP 'Bairro Alto' uit, en de opnames voor hun tweede EP zijn op dit moment in volle gang.

Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

 

Zaal open: Individuele venstertijd (wordt vooraf aan u doorgegeven).
Aanvang concert: 20.00 u.

Kaarten a`€ 15,--  (incl. consumptie) zijn alleen online te bestellen. Bestellen? :  BESTEL kaarten FADOpelos2

Voor dit concert zijn dus uitsluitend kaartjes via voorverkoop verkrijgbaar, via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/fadopelos2. Genoemde prijzen zin incl. servicekosten en ex. eventuele transactiekosten. Bij het aanschaffen van tickets wordt gevraagd om een telefoonnummer in te vullen. Dit zodat wij kunnen voldoen aan de verplichte bezoekers-/gastenregistratie ivm de corona-maatregelen.

Dit concert zal plaatsvinden van 20.00 – 21.00 (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM.

 

Telefoon
023-3703508
E-mail
podium@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56
Arnhem, Nederland

 

Alle datums


  • 21 oktober 20:00 - 21:00