Felicita’s boekenclub

Leeskring
 Registratie gesloten
 
0
Felicitavos
Datum: 11 mei 00:00 - 1 oktober 08:00

De Arnhemse schrijfster Felicita Vos, heeft in samenwerking met Boekhandel Het Colofon Felicita’s boekenclub lezen ingeblazen.

Waarom? Omdat ze het heerlijk vindt om jullie me te nemen naar andere oorden, te laten inspireren, ontroeren en meer. Want wat is er nu fijner dan jezelf met een goed boek lekker in een hoekje te nestelen en je te laten betoveren en verwonderen  door in de huid van  verschillende personages te kruipen. Lezen verbindt je met andere zienswijzen, geeft je inzicht, ontspanning, maar ook inspiratie en kracht. Lezen is een feest!

Samen met Boekhandel Het Colofon kiest Felicita boeken die ze in eerste instantie via instagram, onder andere ook interactief, met de volgers van haar boekenclub in korte filmpjes bespreekt. Ze is geïnteresseerd in jullie mening en volgers van de boekenclub kunnen zowel met Felicita als met elkaar over de boeken in discussie gaan. Later dit jaar willen we, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19, of digitaal een bijeenkomst van Felicita’s boekenclub organiseren of in de Boekhandel.

Je kunt Felicita’s boekenclub volgen op: https://www.instagram.com/felicitasboekenclub/

Op dit moment leest de boekenclub Zee van bloemen van Isabel Allende.

 

 

 

Alle datums


  • Van 11 mei 00:00 tot 1 oktober 08:00