Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Boekpresentatie & bierproeverij met Fiona de Lange

Demo en meet&greet
Datum: 25 mei 15:30

Locatie: Het Colofon

Biersommelier Fiona de Lange schreef het nieuwe vuistdikke boek Cafés, 250 topadressen. Zaterdag 25 mei presenteert ze haar boek en organiseert ze samen met Het Taphuys een bierproeverij. Fiona legt uit hoe je echt goed bier proeft en wat er allemaal te ontdekken valt aan bier!

Het boek

Waar ga je naartoe voor lekker bier? Fiona De Lange doorkruiste heel Nederland op zoek naar de cafés met de meest bijzondere bierbeleving en de leukste locaties om ongedwongen aan de bar te hangen. Een statige herberg in een voormalige kerk, een bruine kroeg in een dorpsschool, een artistiek museumcafé of een gelagzaal tussen de bierketels... Ze passeren allemaal de revue in Fiona's eigenzinnige rondreis door het Nederlandse cafélandschap. Bierkundige De Lange schenkt je op elk adres een schuimend bier in en - bij wijze van krachtige afdronk - gidst ze je naar de toeristische topper in de buurt.

Fiona de Lange

Fiona de Lange geniet al meer dan 25 jaar van bier. Als gediplomeerd internationaal biersommelier, zytholoog (bierkundige) en Certified Cicerone® (bierprofessor)verzorgt ze bier&food masterclasses in binnen- en buitenland. Fiona maakte eerder de boeken Bier en spijs, Ontdek de smaak van bier en Wat je als bierliefhebber moet weten

Zaterdag 25 mei - aanvang 15.30 - vrij entree

cafés

 

Telefoon
026 - 370 35 08
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 25 mei 15:30