Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Garvin Pouw - Fantasy in reality

Presentatie, signeren, lezing
Datum: 1 juni 14:00

Locatie: Het Colofon

Arnhemse auteur publiceert vierde roman.

Na zijn succesvolle en veelvoudig genomineerde debuut ‘Schaduwkoningin’ (dec 2017), presenteert Garvin Pouw Schimmenstorm, een wild vervolg dat je mee terug voert naar de wonderrijke fantasywereld Valtada.

Op zaterdag 1 juni, zal Garvin aanwezig zijn bij boekhandel Het Colofon te Arnhem om het boek te presenteren en te signeren. Het geheel zal worden ingeleid aan de hand van de lezing:

Fantasy in reality

Een inspirerende lezing over het bedenken van een fantasywereld enerzijds en het pad naar publicatie anderzijds. Deze lezing is bedoeld voor o.a. beginnende (genre)schrijvers om een realistisch beeld te krijgen van de verschillende wegen die leiden tot een gepubliceerd boek.

Garvin Pouw (1977) heeft gedurende zijn adolescentie zijn eigen fantasiewereld bedacht, Valtada genaamd, welke zich gaandeweg heeft ontwikkeld tot een levenslang project. Hoewel hij oorspronkelijk zijn wereld middels dagboeken en tekeningen vormgaf, besloot hij de vele verhalen van Valtada omstreeks zijn 18e jaar in romanvorm op te schrijven. In 2017 publiceerde hij bij uitgeverij Godijn Publishing zijn debuutroman: Schaduwkoningin. Dat werd genomineerd voor o.a. de Harland award boekprijs voor het fantastisch genre en eindigde op de tweede plaats in de Hebban sf en fantasy clubprijs. Op 2 maart 2019 verscheen zijn tweeluik Valtada, de Kronieken van Azeria en vanaf 13 mei is ook Schimmenstorm verkrijgbaar.

Zaterdag 1 juni - aanvang 14.00 uur - vrij entree

Pouw3covers

 

 

Telefoon
026 - 370 35 08
E-mail
info@hetcolofon.nl

 

Alle datums


  • 1 juni 14:00