Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Bouw je eigen Tiny House

Workshop
 Registratie gesloten
 
13
Datum: 19 mei 15:00 - 16:00

Locatie: Boekhandel Het Colofon

Workshop – bouw je eigen Tiny House

Op zondagmiddag 19 mei geeft Noortje Veerman in Het Colofon een lezing over haar boek Bouw je eigen Tiny House, dat ze samen met Jan-Willem van der Male schreef.

Je ziet ze steeds meer: Tiny Houses. Kleine volwaardige woningen van minder dan een 50 vierkante meter, mooi en slim ontworpen en vaak duurzaam gebouwd. Wonen in een Tiny House is een levensstijl; voor mensen die willen ‘ontspullen’, een kleinere ecologische voetafdruk willen achterlaten en bewust kleiner willen wonen.

Praktische gids

Bouw je eigen Tiny House helpt je met het bouwen. Alle technische uitgangspunten, de regelgeving die in Nederland een rol speelt rondom Tiny Housing, de constructie en persoonlijke keuzes zoals materialen, afmetingen en andere praktische overwegingen komen aan de orde. Daarnaast komt de psychologie van zelfbouw aan de orde – want tijdens de bouw zul je voor flink wat verrassingen komen te staan.

Pak je hamer!

Het boek is een gids die je goed voorbereidt op het avontuur en is een bron waar je tijdens de bouw altijd op terug kunt vallen. Pak je hamer en ga bouwen! Laat je inspireren tijdens deze inleidende workshop!

Zondag 19 mei - start 15.00 uur - vrij entree

tijnyhousecover

 

Telefoon
0263703508
E-mail
info@hetcolofon.nl
Adres
Bakkerstraat 56 6811EJ Arnhem

 

Alle datums


  • 19 mei 15:00 - 16:00