Vanaf 3 maart: winkelen op afspraak!
Reserveer hieronder een afspraak.

pui banner nb klein

Hoera! Vanaf woensdag 3 maart is onze winkel weer (beperkt ) open. Vanaf  woensdag kun je weer naar binnen en zelf snuffelen in onze voorraad prachtige boeken en cd's. Helaas krijg je niet alle tijd van de wereld, namelijk een kwartier, maar het is een begin!

Maak een afspraak

Maak minimaal 4 uur van tevoren een afspraak, telefonisch of via de website. We hanteren tijdvakken van een kwartier. Je kunt terecht voor winkelafspraken van maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur. 

Afhaalloket blijft open 

Ons afhaalloket blijft open. Doe je bestelling minstens 4 uur van tevoren en maak een 'afhaalafspraak': Je krijgt een tijdvak toegewezen waarin de bestelling kan worden opgehaald. 

Mocht je niet naar de winkel kunnen komen dan kunnen we de boeken en cd's thuisbezorgen.  

Bestellingen & vragen  Plaats bestellingen via onze website, per mail of geef bestellingen telefonisch door! 

We zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur 

026 - 370 35 08 / info@hetcolofon.nl 

Onze webshop op www.hetcolofon.nl is 24 uur per dag open.

Alle rechten voorbehouden

© Copyright Boekhandel Het Colofon 2020.

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (www.hetcolofon.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Boekhandel Het Colofon.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Boekhandel Het Colofon of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Boekhandel Het Colofon”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Boekhandel Het Colofon voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd. Boekhandel Het Colofon stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud. Ofschoon met zorg samengesteld, kan informatie over tijden en plaatsen fouten bevatten. Boekhandel Het Colofon zal nooit aansprakelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade als gevolg van foute gegevens.