Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Frits Spits

Lezing en muziek
Datum: 25 november 15:00

Locatie: Het Colofon  |  Plaats: Arnhem, Nederland

Zaterdag 25 november is Frits Spits bij ons te gast. Zojuist is 'De Standaards van Spits II verschenen. Het tweede deel van de mooiste Nederlandstalige liedjes. Hoe de middag er precies uit gaat zien weten we nog niet, maar Frits Spits zal er zijn én een muziekinstallatie. Dus alle ingredienten voor een mooie interactieve middag vol Nederlandstalige liedjes!

Frits Spits is een van de bekendste radiomakers van Nederland. Generaties jongeren groeiden op met De Avondspits. Uit bijna 400 Nederlandstalige liedjes - zijn persoonlijke canon - selecteerde Spits er 90 voor De Standaards van Spits, inmiddels een eclatant succes. Nu is er De Standaards van Spits II. Net zo bevlogen als in de eerste Standaards schrijft Spits over muziek, over taal, over inhoud, niet zelden gelardeerd met een miniportret van de betreffende artiest en zijn persoonlijke herinneringen.

Een omvangrijk naslagwerk met vier cd's; liedjes van onder meer Jacques Brel, Martine Bijl, Gerard Cox, Doe Maar, Fresku, Peter Koelewijn, André Hazes, Kinderen voor Kinderen, Yentl & De Boer, Guus Meeuwis, Maarten van Roozendaal en Maaike Ouboter. Een feest der herkenning of, zoals Youp van 't Hek het stelde: 'Een mooi lied blijft bij je. In je hart, in je hoofd, in je ziel, in je tenen en in je slaap.

Zaterdag 25 november - 15.00 uur - vrij entree

 

Telefoon
026 - 370 35 08
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Bakkerstraat 56
6811 EJ Arnhem, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 25 november 15:00