Hieronder ziet u een overzicht van al onze activiteiten in Arnhem.

Voor de activiteiten in Velp (Jansen & de Feijter) klikt u hier.

Poëziemiddag mét muziek

Poëzie
Datum: 1 oktober 14:00

Locatie: Het Colofon  |  Plaats: Arnhem, Nederland

Poëziemiddag met Marjon Joosten, de Woordwijven én muziek van LEROY EN DE WITTEN

Zondagmiddag 1 oktober presenteert Marjon Joosten haar bundel Feniks. Het optreden van Marjon Joosten wordt afgewisseld met optredens van de kersverse Woordwijven en muzikale entre-acts van de band LEROY EN DE en DeWitten. Van Marjon Joosten verschenen eerder gedichten in diverse verzamelbundels, bijvoorbeeld in Voorbij de Verbeelding. Deze bundel werd in 2016 in De Hermitage/Outsider Art Gallery in Amsterdam en in ’t Colofon gepresenteerd.

Feniks is haar eerste, eigen bundel en bevat hoofdzakelijk niet eerder gepubliceerde gedichten. De dichter blikt terug op een bewogen leven en reikt tegelijkertijd vanuit het heden naar een veelbelovende toekomst, zij het dat daar compromissen voor moeten worden gesloten. De bundel kenmerkt zich door een grote diversiteit. Menselijke thema’s zoals liefde, eenzaamheid, de kindertijd, het in contact zijn met de ander en jezelf komen aan bod, evenals maatschappijkritische beschouwingen. Feniks biedt de lezer een grote afwisseling in onderwerpen, stijl- en dichtvormen. De gedichten zijn met een scherp oog voor detail, passie, liefde, lucht en reflectie op het eigen ik geschreven en komen recht uit het hart.

Naast Marjon Joosten treden de kersverse Woordwijvenop en verzorgt de band Leroy en DeWitten muzikale entre-actsDe bundel Feniks kenmerkt zich door een grote afwisseling in onderwerpen, stijl en dichtvormen. De gedichten zijn met een scherp oog voor detail, veel passie, liefde, lucht en reflectie op het eigen ik geschreven en komen recht uit het hart.

Zondag 1 oktober - inloop vanaf 13.30 uur / aanvang 14.00 uur - toegang gratis

 

Telefoon
026 - 370 35 08
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Bakkerstraat 56
6811 EJ Arnhem, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 1 oktober 14:00

 

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers